MERSİN / TARSUS - Mehmet Ramiz Asutay İlkokulu

Mrt

"8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ" KUTLU OLSUN.

"8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ" okulumuzda hazırlanan programla kutlandı.Program sonunda bayan personelimize çicek takdim edildi.

Mrt

Ülkemizde büyüklü küçüklü bir çok deprem olmaktadır. Bir deprem ülkesiyiz. Depreme her anlamda hazırlıklı olmak can ve mal kaybını aza indirecektir. Tatbikatlar bize gerçek bir depremde yapmamız gerekenleri hatırlatacaktır. Okulda, evimizde bu tatbikatları gerçekleştirmek depremden önce hazırlık yapmak çok önemlidir.

Mrt

Okulumuzda Mehtap Avcı rehberliğinde Kültürün İzinde Mersin Projesi kapsamında sergi düzenlendi.Gerçekleştirilen sergide velilerimizin katılımıyla yöresel ürünlerimiz tanıtıldı.

Mrt

Okulumuzda Elife Çelik ve Kubilay Kayabaşı tarafından yürütülen Stay Connected Not Dependent eTwinning Projesi çalışmalarına devam ediyor.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. Yılında Sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Ekm

100. Yaşında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Cumhuritimizin 100. Yılı Kutlu  Olsun

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında okulumuz kütüphanesi Kaykamamız Kadir Sertel Otçu,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Metin,okul müdürleri ve daire amirlerinin katılımyla gerçekleştirildi.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası 14 Eylül Perşembe günü kutlandı.

Eyl

lköğretim Hafası kapsamında Kaymakamımız Kadir Sertel Otcu'yu öğrencilerimiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Metin ile beraber ziyaret ettik.

Haz

Okulumuzda yürütülen Active Learning eTwinning Projesi kapsamında eBook hazırlandı.Bir çocuğun gelişim döneminden başlayarak eğitim hayatı boyunca teknoloji kullanımının anlatıldığı bir hikayeye yer verildi.

Haz

Okulumuz 4. Sınıf öğrencileri mezuniyet etkinliğinde buluştu. Mezuniyet töreni çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.

May

Okulumuzda Yürütülen Active Learninig ve Lovely Math eTwinning Projeleri Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanan eTwinning Dergisinde yer aldı.

May

9 Mayıs eTwinning Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.